Eleged van az életunt, gyászos hangulatú portréfotókból, helyette valami dinamikusat, élettel telit szeretnél?
Olyan csoportképet készíttetnétek, ami a cégre szabott?
Profi, hordozható fotóstúdiómmal akár az irodában is elkészítem a tökéletes minőségű, természetesen beállított portré- és csoportképeket a cégvezetőkről, munkatársakról.

Ha határozott elképzeléssel érkeztél, kérj tőlem ajánlatot a gombra kattintva, és pár órán belül válaszolok. Ha még nem tudod, mire van szükséged, olvass tovább.

makroobjektív

Mikor van szükséged  céges portréfotóra vagy csoportképre?

  • Ha a cég weboldalán egyedi, professzionális fotókat szeretnél a cégvezetőkről, munkatársaidról.
  • Ha olyan minőségi anyagokra van szükséged, amit bármikor továbbíthatsz, ha sajtómegjelenésről vagy céges interjúról van szó.
  • Ha szeretnétek egységes LinkedIn profilképet a cégnél.

Nézz bele munkáimba!

Hogyan zajlik egy  céges fotózás?

  • Tisztában vagyok vele, hogy a kollégák többsége nincs hozzászokva az állandó reflektorfényhez, így a munka megkezdése előtt kattintgatunk néhányat, hogy mindenki kellően feloldódjon.
  • Miután oldódtak a kezdeti izgalmak, jöhetnek a stúdiófények és az egyéni beállítások.
  • Laptopra fotózok, így a képeket rögtön meg is tudjátok nézni. Nincs bizonytalanság, hogy vajon hogyan sikerültek.
  • Utólag akár egyéni kéréseket is tudok teljesíteni, például hiányos fogazat pótlása, fogfehérítés vagy táskás szemek eltüntetése.

A fotózások rendre jó hangulatúak, sok nevetéssel és viccelődéssel (ilyenkor születnek a legjobb elkapott képek.😉

céges fotózás munka közben

Amit sosem fogsz hallani tőlem:

„Legyen szíves, kicsit jobban megemelni az állát” *csalódott* „Kicsit jobbra, uram/asszonyom.” *tanácstalan*  „Inkább még egy kicsit balra…”

A fotózásokon általában tegeződünk, hiszen így mindkét félnek egyszerűbb. Több száz fotózás tapasztalatával a beállítást rutinból, határozottan, de lazán végzem. Így jut időm azzal foglalkozni, hogy komfortosan, netán még jól is érezd magad. 🙂

Hogyan készülj fel egy céges fotózásra?

A szép és jó képek érdekében elengedhetetlen a megfelelő felkészülés. Például:

Lehetőleg ne a céges csapatépítő vagy a karácsonyi buli másnapjára időzítsd a fotózást. A retusálás sok mindent megold, de a fotós sem varázsló. A fáradtság meglátszik az ember szemén, nem beszélve arról, hogy maga az instruálás sem lesz hatékony.

A cég kultúrájától függően választhattok lazább vagy hivatalos szerelést is, illetve ha van egységes, céges munkaruha (például logózott ing, póló stb.), ezeket is választhatjátok. Természetesen szívesen adok tanácsot a témában.

Amiket kerüljetek: élénk színű ingek és nyakkendők, vastag zakó, extrém ékszerek

Helyette: férfiaknak elegáns, világosabb színű ing, vékony zakó, amiben gond nélkül lehet mozogni; nőknek egyszínű blúz, hosszúujjú vagy póló, vékony blézer

Érdemes a munkanapot nem a fotózásra szánt ruhadarabokban töltenetek, márt bármikor történhet baleset (kávéfoltok, elszakadt ing, stb). Helyette a ruhákat fogason, esetleg ruhazsákban hozzátok magatokkal.

Rátok van bízva, hogy sminkest vagy fodrászt kértek-e fel. Igény esetén szívesen ajánlok profi szakembereket. Smink, frizura és férfiaknál arcszőrzet terén is azt javaslom, ne most kísérletezzetek, maradjatok a jól bevált, rátok jellemző viseleteteknél. A hajmosást próbáljátok meg a fotózás előtti napra vagy aznap reggelre időzíteni, és hozzatok magatokkal fésűt.

Senki sem született kamerák elé – legalábbis nagyon kevesen. 🙂 Nyugodtan próbálgassátok a tükör előtt az arckifejezéseket, de a helyszínen úgyis segítek majd mindenben.

Miért én?

hordozható mobilstúdió ikon

Hordozható mobilstúdió

komplett stúdiótechnikával, akár 7 fényforrással érkezem a helyszínre, így nektek nem kell stúdióba utazással időt tölteni.

Precíz utómunka

csak profin retusált és utómunkázott fotókat adok ki a kezeim közül, és akár egyedi kéréseket is teljesítek (fogpótlás vagy -fehérítés, hajpótlás, stb.).

Gyors fotóátadás

létszámtól függően akár 72 órán belül nálatok lehetnek az utómunkázott képek.

Kérj ajánlatot céges portré-
vagy csoportos fotózásra!

Akkor is írj bátran, ha csak kérdeznél!
Minden esetben pár órán belül válaszolok.