Unod már a stock fotókat, helyette igazán hatékony eredményt szeretnél elérni social media hirdetéseiddel?
A weboldaladra szeretnél egyedi, hiteles képeket, amik megkülönböztetnek a konkurenciától?

Profi, hordozható fotóstúdiómmal a cég telephelyén, irodájában vagy rendelőjében készítem el a tökéletes minőségű, természetesen beállított életképeket és hangulatfotókat a munkatársakról, a munkafolyamatokról és a munkaeszközökről. Két darab képem egy szolgáltatásról hozott már kétszer annyi forgalmat, mint amennyibe az egész fotózás került. És ez csak kettő kép.

Ha határozott elképzeléssel érkeztél, kérj tőlem ajánlatot a gombra kattintva, és pár órán belül válaszolok. Ha még nem tudod, mire van szükséged, olvass tovább.

Mikor van szükséged  imázs- vagy hangulatfotókra?

  • Ha a cég weboldalán egyedi fotókkal szeretnéd megmutatni, hogy profi vagy abban, amit csinálsz,
  • Ha szeretnéd felpörgetni a social media hirdetéseidet vagy céges anyagokra, szórólapokra kellenének a munkafolyamatokat bemutató, igényes fotók.

Nézz bele munkáimba!

Hogyan zajlik egy  céges fotózás?

  • Az elképzeléseket előre átbeszéljük, majd véglegesítjük a koncepciót.
  • Mivel a munkaeszközök és a munkakörnyezet kiemelt szerepet kap a képeken, fontos ezeknek az előkészítése, karbantartása.
  • A kollégák többsége nincs hozzászokva az állandó reflektorfényhez, így a munka megkezdése előtt kattintgatunk néhányat, hogy mindenki kellően feloldódjon.
  • A kezdeti izgalmak után jöhetnek a stúdiófények és az egyéni beállítások. Többféle öltözékben fotózunk, de ezeket előre átbeszéljük, így senkit nem ér váratlan meglepetés.
  • Laptopra fotózok, így a képeket rögtön meg is tudjátok nézni. Nincs bizonytalanság, hogy vajon hogyan sikerültek
  • Utólag akár egyéni kéréseket is tudok teljesíteni, például hiányos fogazat pótlása, fogfehérítés vagy táskás szemek eltüntetése.

     

A fotózások rendre jó hangulatúak, sok nevetéssel és viccelődéssel (ilyenkor születnek a legjobb elkapott képek.😉

céges fotózás munka közben

Amit sosem fogsz hallani tőlem:

„Legyen szíves, kicsit jobban megemelni az állát” *csalódott* „Kicsit jobbra, uram/asszonyom.” *tanácstalan*  „Inkább még egy kicsit balra…”

A fotózásokon általában tegeződünk, hiszen így mindkét félnek egyszerűbb. Több száz fotózás tapasztalatával a beállítást rutinból, határozottan, de lazán végzem. Így jut időm azzal foglalkozni, hogy komfortosan, netán még jól is érezd magad. 🙂

Hogyan készüljetek fel az imázsfotózásra?

A szép és jó képek érdekében elengedhetetlen a megfelelő felkészülés. Például:

Lehetőleg ne a céges csapatépítő vagy a karácsonyi buli másnapjára időzítsd a fotózást. A retusálás sok mindent megold, de a fotós sem varázsló. A fáradtság meglátszik az ember szemén, nem beszélve arról, hogy maga az instruálás sem lesz hatékony.

A koncepció kialakításakor átbeszéljük, hogy milyen ruhadarabok szükségesek majd a fotózásra, ezeket frissen mosva és vasalva készítsétk elő. Érdemes a munkanapot nem a fotózásra szánt ruhadarabokban töltenetek, márt bármikor történhet baleset (kávéfoltok, elszakadt ing, stb). Helyette a ruhákat fogason, esetleg ruhazsákban hozzátok magatokkal.

Rátok van bízva, hogy sminkest vagy fodrászt kértek-e fel. Igény esetén szívesen ajánlok profi szakembereket. Smink, frizura és férfiaknál arcszőrzet terén is azt javaslom, ne most kísérletezzetek, maradjatok a jól bevált, rátok jellemző viseleteteknél. A hajmosást próbáljátok meg a fotózás előtti napra vagy aznap reggelre időzíteni, és hozzatok magatokkal fésűt.

Senki sem született kamerák elé – legalábbis nagyon kevesen. 🙂 Nyugodtan próbálgassátok a tükör előtt az arckifejezéseket, de a helyszínen úgyis segítek majd mindenben.

Miért én?

hordozható mobilstúdió ikon

Hordozható mobilstúdió

komplett stúdiótechnikával, akár 7 fényforrással érkezem a helyszínre, így bármilyen céges enteriőrnél meg tudom valósítani a profi világítást.

Precíz utómunka

csak profin retusált és utómunkázott fotókat adok ki a kezeim közül, és akár egyedi kéréseket is teljesítek (fogpótlás vagy -fehérítés, hajpótlás, stb.).

Gyors fotóátadás

létszámtól függően akár 72 órán belül nálatok lehetnek az utómunkázott képek.

Kérj ajánlatot céges portré-
vagy csoportos fotózásra!

Akkor is írj bátran, ha csak kérdeznél!
Minden esetben pár órán belül válaszolok.