+36 30 450 1592 dengyelbalazs@gmail.com

PROFI IMÁZS FOTÓZÁS RENDELŐKNEK

A rendelők munkatársairól, az eszközökről és szolgáltatásokról készült képek naprakészen tartása elengedhetetlen az eredményes piaci szerepléshez. Egy jó, minőségi és profi kép bizalmat ébreszt, professzionális benyomást kelt, méltán reprezentálja a céget. Nem utolsó soban pedig stratégiai előnyt jelent a konkurenciával szemben. Kettő darab képem egy szolgáltatásról hozott már kétszer annyi forgalmat, mint amennyibe az egész fotózás került. És ez csak kettő kép.
Nézz szét bátran az oldalon, amennyiben pedig bármi kérdésed van, ne habozz nekem üzenetet írni.

PORTRÉK, HANGULATOK, MUNKAFOLYAMATOK

Profi imázs fotózás rendelőknek , amely magában foglalja mind a különböző stílusú porté fotókat, a rendelőt bemutató hangulatképeket, és a munkafolyamatokról készült fotókat.

MIBEN VAGYOK MÁS, MINT A TÖBBI FOTÓS?

6 +1 ÉRV, HOGY ENGEM VÁLASSZ!

b3lineicon|b3icon-medal||Medal

GARANCIA

Munkámra 100% minőségi garanciát vállalok. 

b3lineicon|b3icon-camera||Camera

PROFI FELSZERELÉS

Csak profi munkára alkalmas fényképező-gépekkel (2 db) és Canon Prémium optikákkal (4db) dolgozom, nem kötök kompromisszumot.

b3lineicon|b3icon-clock||Clock

A FOTÓZÁS NEM IDŐRE MEGY

Nem órabérben dolgozom, ellenzem azt az üzletpolitikát általánosságban, ahol ‘’időre megy’’ a szolgáltatás.

b3lineicon|b3icon-diamond||Diamond

EREDMÉNYORIENTÁLTSÁG

Abszolút eredmény orientált vagyok; a képnek meg KELL lennie. Mindkettőnknek ugyanolyan fontos, csak más okból kifolyólag.

et|icon_laptop|

LAPTOPRA FOTÓZÁS

Laptopra fotózok, akár ott helyszínen is kiválogathatjuk a képeket.

b3lineicon|b3icon-rocket||Rocket

A KÉPEK GYORS ÁTADÁSA

Az utómunkát, retusálást nem halogatom. A legtöbb esetben 72 órán belül küldöm a nagy felbontású, feldolgozott képeket. Ez a szolgáltatás nem feláras.

b3lineicon|b3icon-star||Star

HORDOZHATÓ MOBILSTÚDIÓ

Ha a témát nem lehet a stúdióba vinni, a stúdiót viszem a témához! Gyakran fordul elő, hogy egy, vagy több klasszikus vaku nem elég a téma megfelelő megvilágításához. Ilyenkor használom a Hensel márkájú, német gyártmányú hordozható stúdiómat, amelyhez tartozik egy fekete, egy fehér, és egy kreatív háttér, továbbá egy derítő. Ezzel a mini stúdióval többek között tökéletes portrékat lehet készíteni és beltér fotózására is alkalmas.

PÁR SZÓBAN RÓLAM

A 2000-es évek derekán kaptam meg első kompakt fényképezőgépemet, amikor még egy 3.2 MP-es gép, benne egy 128 MB-os memóriakártyával nagy dolognak számított. Ahogy teltek-múltak az évek, arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék szintet lépni, szeretném elmélyíteni a tudásomat, szeretnék színvonalasabb képeket készíteni és elkezdtem szakirodalmat olvasni, tanulni és beruházni vázakba, optikákba és egyéb kiegészítőkbe. Legnagyobb örömömre a fotózás iránti vágy együtt járt az utazás iránti szeretetemmel. Nem sok híján 4 évet dolgoztam az Egyesült Államokban, és amikor csak tehettem, utaztam – és gyakoroltam. A 35 meglátogatott amerikai nemzeti park mellett számos, egyéb kulturális és természeti látványosságot kaptam lencsevégre nem beszélve valamennyi ikonikus amerikai nagyvárosról. Pályafutásom elején a természetfotózás állt a középpontban. Az idő múlásával megváltozott az érdeklődési köröm a témáimat illetően és egyre inkább az emberek, élet- és pillanatképek felé kezdtem fordítani az objektívemet. Az elmúlt néhány évben több országba is eljutottam, több tízezer képpel gazdagodva és egyre inkább már imázsfotókat készítettem azzal a szándékkal, hogy bemutassam az engem körülvevő embereket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyibe kerül egy rendelői imázs fotózás?

Kérj egyedi árajánlatot e-mailben, és pár órán belül garantáltan válaszolok!

Mennyi időt vesz igénybe egy rendelői imázs fotózás?

Egy imázs fotózás 3-5 órától kezdve akár 1-2 napig is eltarthat. Alapesetben érdemes egy fél napot rászánni.

Hogy zajlik egy imázsfotózás?

Előzetes egyeztetés után javaslok egy személyes találkozót a leendő helyszínen, ahol együtt át tudjuk beszélni a részleteket a fotózás előtti napokban, ez nagyjából 15-30 percet vesz igénybe.

A fotózás napján ajánlott a beállított képekkel, beállított munkafolyamatokkal kezdeni, hiszen valamennyien magabiztosan végezzük a munkánkat, így ebben a helyzetben a fotós jelenléte, fényképezőgépe kevésbé okoz lámpalázat, mintha egyből a stúdiófények ölelésében kezdenénk meg együttműködésünket. Folytatásképpen, miután oldódtak a kezdeti izgalmak, már egyéni, hogy mely témákkal (business portrék, gépek és berendezések, termékek és szolgáltatások, stb.) folytatjuk. A fotózások rendre jó hangulatúak, sok nevetéssel és viccelődéssel (ilyenkor születnek a legjobb elkapott képek 😉 ).

Mit foglal magában a szolgáltatás?

A szolgáltatás magában foglalja a kollégákról, vezetőségről készült felvételeket a megrendelő által meghatározott számú átöltözéssel, a gépekről és berendezésekről, valamint termékekről és szolgáltatásokról készült képeket, és további egyéni igényeket.

Hogyan készülhetek fel legjobban a fotózásra?

A szép és jó képek érdekében elengedhetetlen a megfelelő felkészülés mint például fodrász és smink, illetve egyéni, személyes előkészületek, továbbá a gépek és berendezések, helyiségek kitakarítása, rendberakása.

Mikor kapom meg a képeket?

A képeket a lehető leghamarabb küldöm el, amelyet általában 72 órán belül szoktam teljesíteni, de egy több napos, 50-100 fős fotózás, illetve nagyobb vállalkozás esetében több időre van szükségem.

Hány képet kapok?

 Az átadott képek száma megegyezés szerint történik. Portré és business-portré képek esetében minden további átadott kép 6900 Ft.

Órabérben, tehát időre megy a fotózás?

Nem, a fotózás addig tart, amíg meg nincs örökítve minden szükséges téma. Iyenkor akár egész nap a megrendelő rendelkezesére állok napszaktól, helyszíntől függetlenül és ez az árat nem befolyásolja.

Miért jó, ha használunk stúdiót a helyszínen?

A stúdiólámpák és hátterek használatával mi magunk döntjük el, hogy milyen hangulatú, stílusú képeket szeretnénk a kollégákról. Akár 7 fényforrás is rendelkezésre áll.

Feláras a mobil stúdió használata?

A stúdió használata minden esetben a szolgáltatás része, ugyanakkor használata nem minden esetben indokolt.

Milyen formában kapom meg a képeket?

A képeket a lehető legnagyobb felbontásban és legjobb minőségben küldöm el jpg formátumban. Igény esetén más, egyéb formátumban is el tudom menteni, illetve küldeni a képeket. Az utómunka minden esetben a szolgáltatás része, utómunka nélküli képeket nem adok át, illetve a nyers képek (raw file-ok) nem kerülnek átadásra. Amennyiben mégis igény van a nyers file-okra úgy 20.000 Ft/db áron megvásárolhatóak.

Milyen helyszíneken készülnek a rendelői imázs- és portré fotók?

A helyszín minden esetben az adott rendelő, vállalkozás helyszíne legyen az adott épületen belül vagy szabad térben. 

A HORDOZHATÓ MOBILSTÚDIÓ

A MOBIL STÚDIÓ NAGY ELŐNYE, HOGY A HELYSZÍNEN IS FEL LEHET ÁLLÍTANI, NEM KELL EZÉRT KÜLÖN ELMENNI EGY STÚDIÓBA A KOLLEGÁKNAK

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR EGY HORDOZHATÓ MOBILSTÚDIÓ?

Az egész folyamatot egy helyen le lehet bonyolítani!

Akár úgy is, hogy közben zajlik a munka és 1-1 osztály, részleg kollégáit fotózzuk, majd folytatjuk a következővel.

Mindez kivitelezhető a vállalkozás saját helyszínén, ideális estben egy külön szobában, helyiségben.

A stúdióm négy stúdió fényből és három kisebb fényből áll, melyek véges sok elhelyezési lehetőségével változatos megoldásokat tudunk elérni.

TOVÁBBI ELŐNYÖK

  • A háttér méretéből kifolyólag, mely 4m x 2.3m, akár több embert egyszerre vagy kisebb csoportot is lehet fényképezni.
  • A háttér három elemből áll, melyeket csuklók fognak össze, így a szélső elemeket behajtani is be lehet arra az esetre, ha túl szeles lenne.
  • Ezzel a megoldással jelentős időt lehet megspórolni, nagyban meggyorsítja a munkafolyamatot, amely nagy könnyebbséget jelent azon cégek számára, ahol a mindennapi élet magas fordulatszámon zajlik.
  • A hátterek esetében három mintát kínálok: egy feketét, egy fehéret és egy kreatív mintázatút.
  • Bármi kérdés esetén lépj velem kapcsolatba és örömmel válaszolom meg minden kérdésedet!

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT!